architectural visualisation / design / digital art

Craiova upgrade – Valea Vlaicii

Craiova needs a Traditional Architecture Museum. The place is close to the Botanical Garden, close to the historical centre. The concept consists of a very bold gesture – placing a brutal wall towards the main avenue, which was also brutally built under the socialist regime, passing through the middle of the island and leaving this odd triangle isolated. On the inside, the wall is used as a panel for the exhibition.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s