architectural visualisation / design / digital art

Tepes Voda House – Final Project

Basically, the house looks the same, although proportions changed a little. The owners wanted shutters for all the windows, so we took extra care not to damage the initial image (shutter boxes have been hidden).

More images after the break

Snow effect rendering tip (Artl): use a water shader, then add a snow texture with some transparency.

First floor plan

Second floor plan

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s